Periskop

Kritikk av kunst for barn og unge

Periskop har fått nye nettsider

KATEGORI

Tverrestetisk,

SJANGER

Nyheter,

PUBLISERT

onsdag 14. november 2018

Periskops nye nettsider er bedre rustet for å publisere i ulike formater.

↑ Illustrasjon: Steph Hope

Periskop har fått nye nettsider!

For å gjøre det lettere å arbeide med video og levende bilder har vi gjort en liten endring på nettsidene. Det er det Stockholm-baserte studioet Konst & Teknik som har gjennomført redesignen for oss.

Periskop har siden høsten 2017 jobbet spesielt med video. Vi har lansert en serie videokritikker med ungdomsanmeldere, der de har anmeldt ulike utstillinger ved gallerier i hele Norge. Videoene har vært publisert på sosiale medier, Instagram og Facebook.

For å være bedre tilpasset videoformatet, har vi valgt å gjøre noen endringer både på forsiden og på artikkelsidene. Videoer har tidligere ikke vært publiser på periskop.no, kun på sosiale medier, men med denne endringen kan vi også publisere på nettsidene, og få videoer frem på forsiden. Alle de hittil produserte videoene vil bli lastet opp til nettsiden.

Vi setter pris på tilbakemeldinger! Ta kontakt om du har forslag til forbedringer på sidene, har innspill til saker og innhold, eller ønsker å skrive selv. Vi tar imot debattinnlegg, kronikker og tips!

Annonser

Stikkord:
·